Kérdése van? Írjon nekünk: partnerprogram@austrotherm.hu

Menü


Biztonságot adunk ajándékba

2022. 08. 29.
Lecke

A szigorúbb energetikai követelményeknek csak kiváló hőszigetelő anyagok alkalmazásával tudunk megfelelni. A GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelés őszi akciójának keretében 2022. október 31-ig a biztonságos kivitelezést nyújtó fényvédő bevonatot 10 cm-es vastagságtól ingyen adjuk.

Részletek

Számolj velünk!

2022. 07. 06.
Lecke

Kalkulátorunkkal könnyedén megtalálhatod az igények szerinti megoldást, akár építkezéshez, akár felújításhoz van szükség hőszigetelésre. Néhány perc alatt rálelhetsz a tökéletes opcióra.

Részletek

Az EPS gyártása energiatakarékos

2022. 06. 29.
Lecke

Az Európai Unió célul tűzte ki az épületek energia szükségletének csökkentését. Azonban a szigetelő anyagokat is lehetőleg kevés energiával kell előállítani. A csekély nyersanyag szükséglet (98 % levegő, 2 % polisztirol) és a takarékos előállítás miatt az EPS előállítása összességében kevesebb energia felhasználással jár, mint annak „ökológiai alternatívái“ úgymint az ásványi hab vagy a fagyapot. Részleteket a környezeti termékdeklarációk tartalmaznak az ISO 14025 szerint.

Részletek

Az EPS értékes energiát takarít meg

2022. 06. 15.
Lecke

Mindegy, hogy új építkezés vagy fennálló épület felújítása: az EPS hőszigetelés hozzájárul az energia megtakarításához. Ezzel nemcsak a fűtési költségek csökkenthetők, hanem krízis helyzetekben függetlenebbé tesz az energia importtól.

Részletek

Összesen 40 hír