Kérdése van? Írjon nekünk: partnerprogram@austrotherm.hu

Menü

Az Austrotherm Partnerprogram portáljának bemutatása

Jó helyen jársz, ha ...

  • hőszigetelőanyagok kereskedelmével foglalkozol, és szeretnéd meggyőzni vásárlóidat arról, hogy  Austrotherm hőszigetelő anyagok szakszerű beépítésével jelentősen csökkenthető az otthonok rezsiköltsége. 
  • szeretnéd rendszeresen fejleszteni tudásodat.
  • a tudás elsajátításáért elismerésben szeretnél részesülni.

Tarts velünk!

Üdvözlettel: Austrotherm Kft.

Manzárd Grafit magastető hőszigetelés szarufák felett

2023. 09. 27.

Magyarországon a családi házak, társasházak többsége magastetővel készül. Ezek a szerkezetek megfelelnek az építési hagyományainknak, és jól beillenek a tájba, de többsége a fokozott energetikai követelményeknek már nem felel meg. Újfajta hőszigetelési megoldásokat kell tehát találni.

Részletek

Festett szürke

2023. 09. 21.

Az EPS hőszigetelések piacán megtalálhatóak a sötétszürke, grafitadalékos termékek is, melyek típustól függően 15–33%-kal jobb szigetelési értéket mutatnak. Ezeket a termékeket leginkább a homlokzati hőszigetelés területén alkalmazzák, ahol a fehér anyagokhoz képest kb. 23%-kal hatékonyabbak a szürke lemezek.

Részletek

ÚJ! Austrotherm UNIPLATTE® építőlemez kiegészítő elemek

2023. 09. 13.

Az Austrotherm UNIPLATTE® új építéshez és felújításhoz egyaránt használható, sokrétűen alkalmazható építőlemez. Az Austrotherm UNIPLATTE® kiegészítő elemeinek beépítésével jelentősen csökken kivitelezési idő és elkerülhető a költséges egyedi elemek építése.

Részletek