Kérdése van? Írjon nekünk: partnerprogram@austrotherm.hu

Menü


Hatékony padlás hőszigetelés, saját kezüleg, egyszerűen

2022. 09. 29.
Lecke

Sok gond nyomasztja most a családi házakban lakókat. Az energiaár emelés leginkább őket sújtja, a fűtés költsége ezt a réteget fogja a leginkább érinteni. Erre a válasz csak a ház energiafogyasztásának jelentős csökkentése lehet. Viszont évek óta küzdünk a szakemberhiánnyal, jó mestert hónapokkal előre kell lefoglalni, és bizony a munkadíjak is ugrásszerűen megemelkedtek. A kiút ebből a csapdából csak egy házilagosan is kivitelezhető, szakértelmet nem igénylő hőszigetelés lehet, ami jelentős megtakarítást hoz a konyhára.

Részletek

5 érv a GRAFIT REFLEX mellett

2022. 09. 24.
Lecke

Az egyre szigorúbb épületenergetikai szabályozás mind hatékonyabb hőszigetelést kíván. Az elvárásainknak vagy extrém vastag hőszigeteléssel, vagy minőségileg jobb szigetelőanyagokkal tudunk csak megfelelni. Az GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelő lemezekkel könnyebb kielégíteni a hőtechnikai követelményeket.

Részletek

Austrotherm szigetelési egypercesek - 2. Hőátbocsátási tényező

2022. 09. 12.
Lecke

A hővezetési tényező az anyagot jellemzi, a hővezetési ellenállás a terméket. De mi fogja megmutatni azt, hogy mennyire szigetel a fal, mi az, ami a szerkezetet jellemzi? Ez a hőátbocsátási tényező, ami minden egyes anyagot és azok vastagságát figyelembe veszi, ami a szerkezetünket alkotja.

Részletek

Austrotherm szigetelési egypercesek - 1.Hővezetési tényező, hővezetési ellenállás

2022. 09. 05.
Lecke

Számos műszaki paraméterrel jellemezhetjük a hőszigetelő anyagokat, de ami a leginkább érdekel minket, az a hővezetési tényező.

Részletek

Összesen 40 hír