Kérdése van? Írjon nekünk: partnerprogram@austrotherm.hu

Menü


Babzsák fotel Kiemelt termék

2 000 pont/db

Ülj bele és relaxálj! Az XL babzsák fotel kényelmes, gerincbarát, felveszi tested formáját. Színes, mosható külső huzat, Austrotherm EPS gyönggyel töltött belső huzattal.

Okoskarkötő - Huawei Band 6 Kiemelt termék

360 pont/db

Okoskarkötő, színes kijelzővel, 50 méteres vízállósággal, teljes érintőképernyővel és oldal gombbal. Olyan funkciókat támogat, mint az edzés felismerés, a pulzusmérés, az edzés asszisztens, az alváskövetés, az értesítések küldése, az SpO2 figyelése és a zenelejátszás vezérlése.

Biztonság az úton - autós menetrögzítő kamera Kiemelt termék

330 pont/db

Annak ellenére, hogy a gépjárművek egyre „okosabbak“ és biztonságosabbak, a szabálysértési bírságok és a rendőrök száma állandóan növekszik, a balesetek száma mégsem csökken. Sőt, épp ellenkezőleg. A károk összértéke évente milliárdos nagyságot ér el. Nő azoknak a baleseteknek a száma is, ahol a tettes ismeretlen, vagy a helyzet vitatható. A L kamera segít megoldani az ilyen helyzeteket. Nagy felbontásban rögzíti a felvételt, természetes tartozék a G-szenzor vagy a parkoló mód, illetve a mozgás érzékelés is. Az objektív jó fényáteresztő képessége és a LED segédfény minőségi éjjeli felvételek készítését is lehetővé teszi.

Határidőnapló 2022 Kiemelt termék

10 pont/db

Tervezz velünk! Napi vagy heti bontású határidőnaplóval, hogy nem maradj le a fontos eseményekről.

BT hangszóró

1 500 pont/db

Vízálló, hordozható bluetooth hangszóró. 5 óra lejátszási idő egy töltéssel, 4,2 W kimeneti teljesítménnyel, JBL Pro Sound hangzással. Fokozottan víz-, és porálló.

Galléros póló

500 pont/db

Minőségi galléros póló, izzadságelvezető DryBlend technológiával.

Összesen 17 termék