Kérdése van? Írjon nekünk: partnerprogram@austrotherm.hu

Menü


Számolj velünk!

2022. 07. 06.
Lecke

Kalkulátorunkkal könnyedén megtalálhatod az igények szerinti megoldást, akár építkezéshez, akár felújításhoz van szükség hőszigetelésre. Néhány perc alatt rálelhetsz a tökéletes opcióra.

Részletek

Az EPS gyártása energiatakarékos

2022. 06. 29.
Lecke

Az Európai Unió célul tűzte ki az épületek energia szükségletének csökkentését. Azonban a szigetelő anyagokat is lehetőleg kevés energiával kell előállítani. A csekély nyersanyag szükséglet (98 % levegő, 2 % polisztirol) és a takarékos előállítás miatt az EPS előállítása összességében kevesebb energia felhasználással jár, mint annak „ökológiai alternatívái“ úgymint az ásványi hab vagy a fagyapot. Részleteket a környezeti termékdeklarációk tartalmaznak az ISO 14025 szerint.

Részletek

Az EPS értékes energiát takarít meg

2022. 06. 15.
Lecke

Mindegy, hogy új építkezés vagy fennálló épület felújítása: az EPS hőszigetelés hozzájárul az energia megtakarításához. Ezzel nemcsak a fűtési költségek csökkenthetők, hanem krízis helyzetekben függetlenebbé tesz az energia importtól.

Részletek

Az EPS hosszú élettartamú

2022. 06. 15.
Lecke

Az EPS több évtizedes múltja alatt igazolta gyakorlati alkalmazhatóságát és élettartama megegyezik az épületek várható élettartamával.

Részletek

Összesen 36 hír